•  Kundservice i världsklass  •  Leveranstid 1-2 arbetsdagar  •  Dela upp din betalning med Klarna  •  Telefonsupport 010-750 09 54  •  Fri frakt över 500kr på däck, slang & delar  •   FÖR FÖRETAG    •

ERNIESCOOTER

Vår resa till att erbjuda marknadens bästa elscootrar började när vi själva blev besvikna på alla hyrscootrar. De flesta var i så dåligt skick att de knappt var åkbara och kändes inte heller säkra. Vi bestämde oss istället för att köpa varsin elscooter men insåg snabbt att kvaliteten av de som fanns på marknaden inte höll måttet, dessutom var det dyrt och ibland omöjligt att reparera slitage eftersom reservdelar inte finns tillgängliga. Det var helt enkelt svårt att hitta en elscooter som var prisvärd och pålitlig. Antingen fanns det snabba scootrar av dålig kvalitet, eller tåliga scootrar med dålig prestanda. Här föddes vår affärsidé, att erbjuda det vi själva var ute efter – miljövänliga elscootrar med hög åkkänsla, högsta kvalitet samt snabb och bra service.

Vi testade och provkörde det mesta som den svenska marknaden hade att erbjuda. Frustrerade och besvikna begav vi oss ner i Europa för att hitta scootrar som ingen annan erbjöd i Sverige. Efter flera månaders letande hittade vi ett antal leverantörer som kunde uppfylla våra höga krav. Dessa är våra Ernie Certified-scootrar som vi idag erbjuder till alla som söker efter det där lilla extra, och inte nöjer sig med budgetprodukter eller dåliga hyrscootrar.

Vi på Erniescooter ser framtiden som eldriven. Dels för att det är roligt att åka på en elscooter, men också för att eldrivna fordon värnar om miljön och minskar vår klimatpåverkan.

Tuffa, snabba, roliga och miljövänliga transportmedel har helt enkelt blivit vår grej. Det är något som vi alla kan använda, oavsett var man bor.

Tillsammans åker vi mot en eldriven och miljövänligare framtid.


Ernie Certified

Våra produkter är noggrant utvalda och håller alltid högsta kvalitet. Allt för att våra kunder ska känna sig säkra och bekväma när de väljer oss och våra elscootrar. Alla Ernie Certified-produkter är testade av oss själva med stenhårda krav vad det gäller kvalitet, säkerhet, hållbarhet och såklart hög coolhetsfaktor.

Våra experter finns alltid tillgängliga för att besvara frågor via telefon och mail. Du kan också besöka en av våra återförsäljare för att testköra våra elscootrar. Tillsammans hittar vi den elscooter som passar dig och din livsstil bäst.

Varmt välkomna till oss,

Noah, Daniel